"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Selamat Pengantin Baru Buat Adik ku.

Sunday, December 2, 2012

Bulan November 2012 berlangsungnya majlis akad nikah dan majlis kenduri kahwin adik perempuan saya di Parit buntar perak..  

Alhamdulillah perjalanan majlis berjalan lancar dan meriah sekali, semua adik beradik balik membantu bagi memastikan majlis kenduri berjalan lancar..

Nurul Iman sebelum ke Masjid bagi Majlis Akad Nikah
Sebagai abang kepada adik perempuan saya di lantik untuk menjadi wali mewakili abang2 yang lain dalam keluarga bagi mewalikan pernikahan kali ini.. So saya dan keluarga bertolak awal ke masjid bagi memastikan perjalanan majlis akad nikah yang dijangkakan berlangsung jam 0930pm berjalan lancar.. 

Nurul Iman ketika di Masjid dapat kawan dan kenalan baru.. apa lagi bermain lah dia di masjid..

Kenalan Baru Nurul Iman ketika di Masjid

Ci Comel Nurul Izzati pulak, daha pandai mengesot badan untuk bergerak.. Apa lagi pantang letak di lantai laju je bergerak..
 
Ni gambar ketika majlis Akad Nikah..


Selamat Penganti baru..

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.