"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

"jangan lupa bagai mana ia bermula"

Sunday, December 19, 2010

Pagi ni tempat kerja aku adakan majlis yang ringkas semperna pertukaran aku dan seorang lagi pegawai (org lama) dari tempat bertugas sekarang..

tapi apa yang menarik aku pada pagi ini adalah nasihat dari Ketua aku.. Ketua aku ni berugama Kristian, tapi cukup baik hati.. aku sempat bertugas dengan dia 4 bulan lah sebab 24hb ni aku last bekerja di Pulau Pinang..

JANGAN LUPA BAGAI MANA IA BERMULA.. ayat ni lah yang menarik aku untuk berfikir.. ayat ni memang biasa didengar tapi atas nasihat ikhlas yang diberikan tu lah yang buat aku tersentuh..

Aku akan ingat kata2 tu untuk digunakan di tempat kerja yang baru..

Ok lah .. by.

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.