"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Selamat Hari Lahir Anak ku Nurul Iman..

Wednesday, November 6, 2013

Selamat Hari Lahir Nurul Iman.. Anak dan Puteri Pertama keluarga..

Untuk tahun ke 3 kami sekeluarga menyambut Hari Lahir Nurul Iman, ikutkan tarikh sebenar pada 06 November 2013 tapi si Ibu ambil keputusan untuk sambut lebih awal di Kampung iaitu pada 03 November 2013, sebab tarikh lahir Iman jatuh pada Hari Kerja. 

Alhamdulillah majlis ringkas berjalan lancar dan meriah dengan kehadiran sanak saudara terdekat.. Apa pun terima kasih kepada semua terutama Mak yang baik hati, Cik Ziha, Kak Mahani dan semua yang hadir.

Birthday kali ni Iman dah pandai minta sesuatu.. Atas permintaan Iman kami tempah Kek Princes pada Cik Ziha lebih awal, mujurlah permintaan Iman tidak keterlaluan dan boleh di terima.

Iman ni memang suka watak Princess kalau boleh semua benda termasuk pakaian dia nak ada gambar princess..

Apa pun Abah dan Ibu doakan Iman jadi anak yang solehah dan bijak.. Moga Iman membesar dengan keimanan.. Sesuai dengan nama yang abah letakkan.. Amin.0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.