"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Selamat Hari Lahir Nurul Iman yang ke 2

Monday, November 5, 2012

Gambar : Nurul Iman..

Hari ini tanggal 6 November 2012 genaplah usia Nurul Iman 2 tahun.. Sekejap je masa berlalu, Masih terbayang pipi merah Nurul Iman serta mata hitam penuh saat menatap wajahnya buat kali pertama di Hospital Besar Kuantan..

Bayi (Nurul Iman) yang sekecil, kini kian membesar, alhamdulillah... Mudahan Nurul Iman dan adiknya Nurul Izzati menjadi  rezeki, penawar suka duka hidup abah dan Ibu..  

Selamat Hari Lahir yang ke-2 buat anakanda... Abah dan Ibu doakan segala kebaikan buat anakanda di dunia dan akhirat... Semoga sihat walafiat, dipanjangkan usia, dilimpahkan rezeki, dikurniakan kebijaksanaan, menyayangi Abah dan Ibu serta patuh perintah agama...dan yang paling penting Beriman..

Jika ditanya kenapa Abah memilih nama Nurul Iman (Cahaya Iman) kerana Abah ingin melihat anak-anak abah menjadi seorang yang beriman.. Semoga diri Nurul Iman selalu di dalam perlindungan Yang Esa, amin...


note: hari nie Abah dan Ibu rancang nak sambuat Hari Lahir Iman makan di luar sahaja.. dan akan menyambut Majlis di Kampung sama dengan majlis kenduri  Mac Cik Liza (Adik perempuan saya)..Insya'Allah.. semoga semuanya berjln lancar.0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular