"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Ulang Tahun Perkhawinan Ke 3

Tuesday, February 5, 2013

Pada 05 Februari 2013 genaplah 3 tahun usia perkahwinan saya & Isteri tercinta. Terasa  baru semalam di nikahi, Terima kasih sayang.. Abang bahagia bersama sayang..

Ikatan ini masih baru lagi, segalanya masih segar dan Indah.. Semoga ianya tetap segar dan indah hinga ke akhir hayat kita.. Abang harap sebagai Suami dan Isteri, kita akan lebih tabah hadapi segala dugaan mendatang..

3 tahun yang pertama ni, Alhamdulillah kami dikurniakan 2 orang anak perempuan yang comel, Nurul Iman (2 Tahun 3 Bulan) dan Nurul Izzati (11 Bulan 3 Minggu 4 Hari).. tak berapa hari lagi Nurul Izzati genap 1 tahun..  (",)

Nurul Iman dan Nurul Izzati

Kepada orang isteriku, Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke 3 Sayang. Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat hendaknya. Sesuatu yang amat bernilai didalam hidup saya dan yang amat saya sayangi iaitu sebuah Keluarga. Setiap dugaan ditempuhi bersama semoga kehidupan seterusnya bertambah baik dan diberkati..Aminn

Terima kasih denner semalam.. Sedap sangat.. 

Saja saya muatkan gambar perkahwinan..

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular