"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Birthday princess ke 2 dan Hero pertama keluarga

Thursday, February 18, 2016

Alhamdulillah, shiff malam ni di Hospital Kuala Lumpur.. Terlintas untuk aktifkan penulisan di ruangan blog yg bersawang-sawang ni.. Dah lama betul saya tak menulis..
Sebenarnya terbayang wajah isteri kesayangan.. Al maklumlah kena bertugas malam jumaat hehehee..
Melalut pulak...
Selamat Hari Lahir Nurul Izzati,
Selamat Hari Lahir Nu'man Basyer.
Abah dan ibu sayang kan semua.. Moga menjadi anak2 yang menyejukkan mata. Dan harap abah tak terlambat untuk berkongsi majlis yang ringkas ni dengan semua dalam blog ni. 
Tarikh lahir Nurul Izzati 12hb Febuari dan Nu'man Basyer 13hb Febuari.. Majlis yang ringkas kami bersetuju untuk sambut di kampung sebelah isteri..
Alhamdulillah, walaupun ringkas tetapi terasa meriah dengan kejadiran Pok Sedi dan keluarga, mak tih dan anak2 serta cucu, Cik ziha, Pok Rizal.. Terima Kasih sebab meriahkan majlis.

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.