"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Pisikoligi Mendidik Anak Cara Islam

Wednesday, September 28, 2016

Dah lama tak update cerita, Mujur blog ni masih kukuh untuk di singgah dan didiami.. Kesibukan dan kekangan masa membataskan untuk aktiviti penulisan serta pekongsian idea. Hari ini, Alhamdulillah di beri sedikit masa yang bermakna bagi saya. Dapat jugak update blog. 

Perkongsian kali ini simple tetapi bagi saya ianya amat bermakna sebagai panduan dalam rumahtangga dan pendidikan kepada insan comel kita. Mudahan ianya dapat membantu.


Banner FB iMuslim Shop.0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.