"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Kerjaan Semut..

Monday, December 5, 2011

Hari ni, pada Wall FB aku ak satu video yg aku rasa patut di kongsi bersama.. kisah semut

Saksikan bersama :-Lepas tgk video ni.. apa yang aku fikir kan bahawa Allah maha berkuasa..

Lihat lah betapa kecilnya makhluk semut ni mampu membina kerjaan yang sangat besar.. Semut ni jugak adalah haiwan yang paling kuat dimana mampu mengangkat benda 2 kali ganda berat dari badan dia... 

Kalau tak slah aku.. Kisah semut ni pun telah dirakamkan dalam surah an namlu... mengenai kerajaan semut.. Ini lah kebenarannya.. Wallaha'alam..

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.