"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Blog Rakan Baru

Tuesday, August 28, 2012

Untuk pengetahuan semua dari blog ini lah saya dapat mencurahkan segala isi hati untuk tatapan.. dan dari blog ini jugak lah saya dapat kenalan yang baru..

Hari ini saya berjaya mengajar Sahabat untuk membina blog walaupun tidak 100% terbaik, sekurangnya dia ada blog sendiri kan.. katanya berminat sangat dengan blog dan berkeinginan untuk mempunyai blog sendiri.. Saya ajar dia dengan cara maya saja.. cerdik jugak dia ni bab Program Komputer senang diajar dan senang dapat.. 

Kalau ada rakan-rakan yang terbaca layari lah blog rakan baru kita ni Abu Unaisah untuk memberi sebarang bentuk pendapat mahupun komen yang membina.. dan buat rakan ku Yus selamat mencuba... jgn hangat-hangat tahi ayam sudah hahaha...

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular