"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Riadah di Taman bersama Keluarga..

Sunday, March 20, 2011

Tarikh : 20 Mac 2011

Pada petang tu.. aku seperti biasa lah dengan aktiviti aku joging..

ingatkan nak berjoging dekat dengan kawasan rumah je.. tapi Isteri aku nak ikut, kebetulan mak aku nak jumpa aku pada malamnya.. apa lagi tukar plan lah.. aku ajak isteri aku ke taman tasik permaisuri dekat dengan rumah mak aku..

samabil aku joging isteri aku boleh lah bawak anak aku pusing ke taman kan.. hehee

GELAGAT SI COMEL
maklumlah dah pandai pusing badan kan..
dalam stroler pun nak pusing badan.. masa tu aku joging.. tapi isteri aku yang sentiasa peka dengan perubahan anak kami ni.. mengambil gambar aksi si comel ni..

gelagat si comel

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.