"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Contest Bomba : Hotters Fireman Contest in KL (Minggu ke-2)

Sunday, March 31, 2013

Minggu pertama Contest Bomba sudah berakhir dengan penyingkiran 5 peserta. Minggu ini 20 perserta meneruskan lagi persaingan dengan gaya serta pakaian yang lain.

Jadi jom undi di rangkaian HyppWorld

Tersenarai jugak saya untuk persaingan 20 peserta minggu ke-2, Alhamdulillah, rasanya jumlah undian saya untuk minggu pertama sebanyak 145 undi.. so kawan-kawan, kalau nak tengok saya dengan gaya dan pakaian Bomba yang lain, Jangan lupa undi saya di HyppTV KL Hotters Fireman.. haha siap promot diri..

Gambar saingan untuk minggu ke-2

20 Peserta meneruskan saingan untuk minggu ke-2

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.