"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

LARIAN BOMBA KE-XI

Sunday, May 12, 2013

Tahniah saya ucapkan kepada JBPM KL kerana berjaya menganjurkan acara Larian yang bertaraf Dunia seperti ini dan menjadi salah satu aktiviti tahunan di Kuala Lumpur.

Pada Sambutan Hari Bomba Malaysia kali ni, 10 perserta Hotters Fireman diberi kepercayaan oleh YS Pengarah JBPM KL untuk menngetuai senaman aerobik yang merupakan pembuka tirai aktiviti di dataran merdeka pada hari itu.

Bergambar bersama YS Pengarah JBPM KL
9 Hotters Fireman Kuala Lumpur
Senaman Aerobik di Dataran Merdeka
Tiada langkah seindah Keyakinan
Sebelum Persembahan Aerobik
Tapi tahun ni MISI PODIUM aku gagal.. Insya'Allah tahun depan kena usaha lebih lagi dan terus menutup malu..

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.