"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Selamat Hari Ibu

Monday, May 13, 2013

Selamat hari Ibu kepada semua wanita yang bakal atau sudah bergelar Ibu.. Sebagai seorang lelaki saya betul-betul kagum kerana keindahan kasih sayang yang ditunjukkan pada anak tak ternilai..

Kini saya sudah bergelar seorang Bapa dan berdampingan bersama Isteri yang kini memberi perhatian penuh kepada anak-anak dengan nilai kasih sayang sebagai Ibu. Baru saya sedar bahawa nili kasih sayang Ibu tak ternilai harganya di dunia..

Jadi bagi saya, sebagai anak dan bapa Hadiah yang terbaik bagi ibu bapa ialah doa...

Doakan Ibu bapa Murah Rezeki

Rasulullah s.a.w. bersabda “Apabila seseorang itu tidak lagi mendoakan kedua ibubapanya, sesungguhnya dia telah memutuskan jalan rezekinya”. (Hadith Riwayat Ad-Dailami)

Setiap hari sedekahkan al-fatihah kepada kedua ibu bapamu ( tak kira masih hidup @ telah tiada ) nescaya pintu rezekimu akan terbuka buat kamu...

  
Khas buat Ibu ku.. Che Yon Binti Mat Hashim

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular