Hai!!

"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi anda berpegang kepada visi dan memiliki matlamat yang jelas, anda berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya.kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Respon Blog Hina Islam di FB...

Friday, October 28, 2011

Lepas Jumaat kawan Office aku cuba bukak untuk lihat perkembangan FB yang menghina Agama Islam ni.. dah tak boleh bukak.. kalau betul lah dia rasa dia betul kenapa nak tutup.. beranikan diri.. jangan hanya pandai tunding jari nak salahkan Agama Islam..

Jika berdendam or ada sejarah yang membuatkan diri berasa tekanan dan tak tenteram jangan melibatkan seluruh umat Islam terutama di malaysia..

Link : http://www.facebook.com/pages/Aisyah-Bini-Muhammad-Infidels-Girl/230870946970425?sk=wall
aku dah cuba bukak tapi dia akan pantulkan ke blog kita balik tu tandanya dia dah tutup or sebaliknya.. 

Bagi sesiapa yang berniat nak hina or berniat jahat pada orang lain fikir-fikirkan dulu k.. sebab balasan akan sentiasa menanti dari setiap perbuatan... ingat tu..

geram pulak aku.. rugi aku tak print out page depan FB tu tadi.. tidak boleh aku papar pada blog aku ni...

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular