"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Satu lagi penghinaan Islam..

Thursday, October 27, 2011

Satu lagi penghinaan Islam.. secara terang...

Sebelum Jumaat ni aku terima dari kawan FB aku.. dia mintak aku link dan tengok apa coretan, gambar dan banyak lagi tentang Islam dan Melayu.. adakah ini di namakan 1 Malaysia.. aku harap perkara ini tak terjadi dan di elakkan kerana ia akan menganggu keamanan Negara kita...

link penghinaan Islam:

http://www.facebook.com/pages/Aisyah-Bini-Muhammad-Infidels-Girl/230870946970425?sk=wall

Sebagai umat Islam kita di ajar untuk menghormati antara satu sama lain.. Menghina dan bergaduh bukan satu jalan terbaik.. Ingatlah bagi sesiapa yang dengki dengan Islam..

1 Komen/Ulasan:

Anonymous said...

mane dak cino masuk islam konon cam bgs tu...dpt aku bunuh die...

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.