"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Sugestion : Draw with Oistein Kristiansen

Monday, July 14, 2014

Assalammualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan.. Terlebih dahulu saya memanjatkan kesyukuran kerana masih diberi peluang untuk menulis..
Tengahari ni, seperti biasa saya buka blog untuk melihat comment dari rakan dan pengunjung yang sentiasa memberi komitmen yang baik pada penulisan saya. 

Terima kasih kepada saudari Nurasikin yang memberi pandangan dan berkongsi ilmu yang menarik pada ruangan komen tulisan saya yang lepas mengenai "Akativiti Bersama Anak".  

Agak menarik jugak dengan paparan yang di tulis pada blok beliau mengenai Draw With Oistein Kristiansen(klik sini) dan saya rasa boleh di amalkan dalam aktiviti bersam anak2 di rumah. Sebenarnya saya sendiri tak pernah tahu ada rancangan untuk kanak-kanak yang begitu kreatif. 

Selepas mencari maklumat dan melihat sendiri rancangan di youtube, saya tertarik dengan kriativiti yang cuba di ketengahkan oleh Oistein. Saya dapat rumuskan rancangan ini dapat memberi inspirasi dan motivasi kepada anak-anak kita untuk mencipta, Coretan dan anak-anak dpat mengembangkan idea dengan hanya lukisan sahaja.

Cuba le.. saya yakin ianya cukup memberi manafaat.
0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.