Hai!!

"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi anda berpegang kepada visi dan memiliki matlamat yang jelas, anda berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya.kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Minggu Raya Haji 2011..

Wednesday, November 2, 2011

sejak kahwin ni, perasaan nak beraya haji tu so so je... since masa aku bujang pun mcm tu... excited nak makan daging korban je lebih... tapi tahun ni lain lah sikit sebab aku teringin nak makan nasi lemak resepi mak mertua aku.. heheheh.. biasalah peranagai lelaki bila dah kahwin,... 


Masa 1st year kahwin aku raya di Pahang jugak sebab isteri aku masih berpantang.. em.. kali ni pun balik Pahang jugak.. aku ambil keputusan tu sebab rasa bersalah sebab dah lama tak balik Pahang al-maklumlah sejak duduk di bandar besar ni kewangan tak menentu lah..


Masuk 2nd year raya kali ni, adik lelaki kesayangan aku pulak nak bertunang.. d5 aku di buatnya.. macam mana ek!!!.. Cuti pun tak lama, faktor kewangan lagi hehehe.. kalau boleh tak nak buat orang berasa hati dengan aku... hai!!!.. 

Teringat aku masa zaman bujang lah.. suasana beraya di Perak disambut ala kadar aja.. Raya Haji biasanya tak semeriah Raya Puasa... normally cuma meriah makan je lah... pesta soup tulang... 

apa motif entry kali ni?.. hehehe. xtau lah... serious kekeringan idea nak membebel. banyak benda dalam kepala... nanti sambung cerita lagi ye. lagi lama lagi melalut jadinya.. hahaaa...

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular