Hai!!

"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi anda berpegang kepada visi dan memiliki matlamat yang jelas, anda berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya.kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Latihan bersama rakan2 16hb BNov. 2011..

Wednesday, November 16, 2011

semalam aku join latihan bersama rakan2 di Titiwangsa.. jurulatihnya siapa lagi kan Abg Din kita lah.. latihan semalam ramai jugak yang hadir.. 

Rata-rata yang hadir semalam nak buat persiapan untuk PBIM (Penang Bridg International Marathon).. aku tahun ni tak daftar masuk sebab kurang latihan lah.. nanti g penat je tak boleh habiskan sebab injurd.. 

sebelum ni pun kalau ada even dan aku dalam keadaan tidak bersedian darisegi latihan dan fitness aku akan injurd.. jadi baik aku tak g je.. 

Aku join malam ni adalah untuk persediaan aku bagi larian Nike pada 27hb Nov. 2011 ni.. lagi seminggu lagi.. aku daftar untuk jarak 10k je..



0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular