"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Wajah Iman hari ke-2 di HKL

Wednesday, November 9, 2011

Wajah Iman pada hari ke-2 di HKL.. waktu pagi lagi aku nampak iman cergas je.. Alhamdulilah Iman semakin sembuh.. tak lama lagi Iman boleh keluar lah tu (jangkaan aku je)..

Wajah Iman waktu malam.. aku sampai di HKL selepas kerja jam 0530petang.. aku lihat Iman semakin cergas dan selera makan dan minum Iman semakin baik.. Tapi masih kena pakai peralatan seperti mask (apa nama tu aku tak ingat lah).. kata jururawat alat tu mengandungi ubat bagi merawat jangkita kuma pada paru-paru..
0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.