"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Photo & Result : Nike We Run KL 2011..

Monday, November 28, 2011

Larian Nike Run kali ni cukup mancabar.. banyak bukit lah.. aku hanya mampun tamatkan larian dengan catatan masa 00:40:40:09 sahaja.. Aduh cukup kecewa dgn masa ni.. kena tingkatkan lagi latihan...

apa pun tahniah buat rakan seperjuangan aku Amirul Syazuan Samad kerana menang untuk kategori Universiti.. no 3 tu.. masa amirul 00:36:43:41.. Terbaik!!! Tahniah Amirul..

Masa nak memintas pelari Org putih.. TQ Juru Gambar.. 

Bergambar bersama Rakan2


Sebelum Larian.
Amirul Syazuan Bin Samad Interframe lah lepas menang.. Astro

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.