"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Iman dan Basikal Pink..

Sunday, June 10, 2012

Tulisan kali ni, kisah Iman dengan basikal barunya..

Baru hari ni dapat berkongsi setelah seminggu berlalu, tapi masih tak basi sebab ramai yang tak tahu Iman dah ada basikal....

Basikal pink ni bukan dibeli tapi diberikan kepada Iman oleh mak tih Iman (kakak si ayah Iman le).. Dalam perancangan memang nak belikan satu basikal untuk Iman, tapi memandangkan umur Iman yang baru 1 tahun 6 bulan saya rasa masih terlalu awal dan tak sesuai lagi lah untuk Iman memiliki sebuah basikal..

Riaksi Iman?...

Sangkaan saya berubah serta merta, semuanya gara-gara selepas riaksi Iman yang terlalu gembira dan tak sabar untuk naik basikal..


Iman sayang sangat basikal baru ni.. Kalau tak percaya tgk gambar di bawah ni.. Habis kain lap meja dia ambil untuk cuci basikal baru.. Kecik2 dah rajin cuci basikal.. nanti dah besar boleh cucikan moto dan basikal Abah..
Berkongsi kegemiraan dengan patung..
Sejak ada basikal ni saya rasa tak perlu lagi lah nak gaduh untuk bersenam sebab bawak Iman naik basikal ni pun dah macam bersenam...

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular