Hai!!

"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi anda berpegang kepada visi dan memiliki matlamat yang jelas, anda berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya.kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Program Bersama MHI..

Thursday, June 21, 2012


Baru boleh update Blog kisah semalam 21 Jun 2012.. 1st time dapat pergi ke TV3 untuk program siaran langsung Malaysia Hari Ini (MHI)..

Mulanya dapat jemputan dari Coach Abg Din di ruangan FB.. macam berminat tapi segan lah pulak kan.. sebab saya ni bukan pro dalam larian ni..


Saya pun tanya lah pendapat kawan-kawan sukan yang seangkatan dengan saya.. Rata -rata dari mereka cakap pergi je dan jangan pandang negatif.. anggap dan jagikan ini sebagai Motivasi diri untuk berjaya dalam sukan larian ini.. 

Jadi saya pun ambil keputusan untuk bercuti je dan terus setuju join Rakan-rakan ke TV3 untuk rancangan MHI.. satu pengalaman pada saya, di temuramah dalam rancangan di siarkan secara langsung.. memang best..

Selepas sesi temuduramah..

Gambar dari kaca TV.. 



Gambar ni diambil oleh M.Z (pengacara MHI)

Menunggu sebelum sesi temuramah

Gambar dari TV

Gambar dari TV

Menuggu sebelum Temuramah

Sebahagian dari rakan-rakan yang hadir


Selepas sesi Temuramah... makan le..

Bersama Pengacara M.Zul


Briffing sebelum temubual..

2 Komen/Ulasan:

Anonymous said...

WAH MASUK tv3.. HEBAT!!!

Saiful Anuar said...

Mana ada hebat.. kawan2 jemput, lagipun utk motivasi diri je ni.. tak ada niat lain pun.. apa pun TQ..

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular