Hai!!

"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi anda berpegang kepada visi dan memiliki matlamat yang jelas, anda berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya.kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Latihan Sukan yang santai di Tititwangsa

Thursday, April 4, 2013

Rabu 03 April 2013.. Macam biasa lah kelas latihan sukan di Titiwangsa bersama Juara Marathon Malaysia Abg Din.. Memang terbaik lah Coach.. Walau pun latihan santai tapi taff..

Malam tu merasa jugak Coach Din angkat aku haha



















2 Komen/Ulasan:

Anonymous said...

Bestnya.. Orang macam saya yang baru nak berjinak dengan sukan larian ni boleh join tak?..

Buat pada hari apa?

Saiful Anuar said...

Datang je.. Maklumat Latihan akan diberitahu di FB (Group Titiwangsa Runner).. Selalunya latihan pada hari Rabu jam 0830..

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular