Hai!!

"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi anda berpegang kepada visi dan memiliki matlamat yang jelas, anda berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya.kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

Latihan bulan Puasa

Thursday, August 18, 2011

Bulan Ramadhan tahun ni latihan aku boleh dikatakan Out..Fully Out... masa tak ada lah sejak aku bertugas di Bandar ni... 

Teringat pulak kenangan semasa aku bertugas di Pulau Piang... selepas kerja je aku terus ke Stadium untuk sesi latihan bersama coach Lau dan rakan2... lepas kami berlatih selama 1 jam 30 minit (jadual yang dikeluarkan) kami berbuka puasa bersama tak kira bangsa... ramai jugak yang join jadi suasana meriah.. masing-masing bawa bekal dan juadah sendiri.. aku bawa kuih tunjuk je.. hehe... kenanga tu.. aku tak dapat lupakan kenang ini.. 

Tapi sejak aku bertugas di KL ni, jadual latihan aku tak tersusun dangan baik.. malah aku berlatih pun ikut mood je.. kadang2 rasa sayang jugak.. Masalahnya tempat latihan di sini terlalu jauh.. dan masa aku tak cukup.. lebih tertumpu pada kerja..

Tarikh Powerman dah nak dekat Bulan November... aku kena atur strategi latihan mesti menang lagi tahun ni... sebab aku main dengan kawan2 (team lah)... 

lagi pun tahun ni Powerman, team kami dapat sponser.. aku kena berusaha dengan lebih gigih untuk mendapat tempat atau mengekalkan status kejuaraan kami..

Akhir kata :

Seorang pemenang tidak pernah menyerah kerana yang menyerah tidak pernah menang. Jatuh itu biasa, bangkit itu yang luar biasa !
Tetap semangat, pasti sukses.

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular