Hai!!

"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi anda berpegang kepada visi dan memiliki matlamat yang jelas, anda berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya.kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

3rd Even..

Monday, May 28, 2012

Alhamdulillah.. program larian yang ke tiga tahun 2012 ni dah berakhir.. sekadar berpuas hati je sebab lari pun org sponser hehehee tak payah keluar duit lagi..

kali ni saya join larian ekiden Putrajaya dengan team Poyo..
kalau tanya hal berkaitan team ni.. saya angkat tanggan le, tak berapa tahu lah sangat sebab saya pun bidan terjun je.. tapi manager team Azman.. Team ni baru nak meningkat naik.. dah ke peringkat Trithlong dan luar negara lagi..

pada even kali ni team poyo hantar 2 pasukan.. saya di letakkan dalam pasukan 1 (team Poyo Belia) lah dan pelari terakhir.. Satu pasukan ada lima pelari.

Senarai Nama Pasukan :


TEAM POYO BELIA
A. Juara Marathon
B. ADK (bukit PICC kena bg dia)
C. Budak Nakal Champion Menara
D. Wan Toyota 7 Bulan Bonus
E. Saiful Bomba

TEAM POYO BELIA LAMA KOMPOM KALAH
A. Zaini (stok starting nak depan je)
B. Nahiz
C. Azman Yg Kejam
D. Pengantin Baru
E. Nal

MANAGER aka Player Simpanan : ABT



kalau tanya saya, siapa diorang ni.. jawapannya,  tak tahu le.. sebab Azman letak nama gelaran je..


team pertama dapat tempat ke 14.. Syabat utk diri sendiri.. huhuhuuu













0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular