"Mutiara Hati Insan"
"Sekiranya anda datang dari lurah yang dalam dan bercita-cita menakluki puncak tinggi, itu bukan mimpi. selagi berpegang kepada visi dan matlamat yang jelas, berkomited untuk meneruskan perjalanan, berkemungkinan besar anda tetap akan berjaya. kalau pun tidak dapat mencapai puncak anda sebenarnya mangkin hampir kepadanya. itu lebih baik daripada MENDIAM DIRI "

MEMORY

MEMORY

..............

..............

.............

.............

Running

Running

Google+ Followers


Get this widget!

BAYI LAHIR BERSAMA AL-QURAN..

Wednesday, May 23, 2012

Tahun 2012 ni kita dikejutkan dengan kelahiran seorang bayi dari Negeria bersama Al-Quran..

Maklumat ni saya terima dari rakan FB yang upload video di ruangan Facebook dan saya rasa baik untuk di kongsikan bersama.. selain tu sebagai nota rujukan saya akan datang...

Catatan Maklumat : "Bayi lahir bersama Al-Quran di tangan pada 07 Mei 2012, Seorang bayi dilahirkan dengan tangannya menggenggam Al-Quran kecil. Keajaiban ini telah menyebabkan ibunya dan abangnya memeluk agam Islam pada tanggal 13 Mei 2012. Peristiwa menakjubkan ini telah disaksikan sendiri oleh ulamak terkenal Nigeria Sheikh Abd Rahman Olanrewaju dan beliau sendiri menamakan bayi tersebut dengan nama Abdul Wahab Iyanda. Ulamak lain yang ikut serta ialah Sheikh Abdulrahman Sulaiman Adangba dan Dr. Ramoni Tijani yang menariknya. Bayi ini dilahirkan disebuah gereja di Mushin, Lagos State, Southwest Nigeria."

Semuanya adalah kehendak Allah s.w.t... Allahuakhbar!!!!..Allahuakhbar!!!!..Allahuakhbar!!!!..

Wassalam..
Sumber dari : Facebook.com

0 Komen/Ulasan:

Post a Comment

Terima Kasih melayari blog Mutiara Hati Insan
Thank you for visiting the blog Mutiara Human Liver .

10 Artikel Popular

List Blog

Peringatan :

Segala perkataan, gambar atau komen berunsur lucah, mengamcam atau memfitnah dengan niat untuk menjatuhkan, menganiaya, mengugut dan menggangu privasi penulis atau menggunakan mana-mana aplikasi secara beterusan atau tidak tanpa atau dengan mendedahkan identiti diri sebenar dengan niat yang sama juga menggunakan atau mencuri gambar, entri dan juga yang apa jua persamaan tanpa izin penulis blog ini sendiri, adalah melakukan kesalahan dan tindakan boleh dimabil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.